slideshow tax

exterieur

beschrijving

Uw gevel is het visitekaartje van uw woning of gebouw...

Met de juiste kleur én kwaliteit laat u uw buitenschilderwerk stralen.

Gevels bestaan uit de meest uiteenlopende materialen zoals baksteen, kalkzandsteen, natuursteen, beton, enz… Elke gevel vraagt om een maatwerkoplossing want elke ondergrond heeft zo zijn specifieke kenmerken.
Daarom wordt voor het buitenschilderwerk altijd samengewerkt met een technisch adviseur, zodoende kunnen wij voor uw project een goed en duurzame afwerking garanderen.

Met een professioneel gevelverfsysteem zorgt u voor een hoogwaardige bescherming die superduurzaam is. U doet de gevel voor vele jaren stralen!
Wij herstellen houtrot en verzorgen uw schrijnwerk door voor een perfecte ondergrond te zorgen en daarna de juiste keuze van afwerking te voorzien.

 

Buitenschrijnwerk

Het onderhoud van houten buitenschrijnwerk is van kapitaal belang ter verzekering van de duurzaamheid en het behoud of de verbetering van het oorspronkelijke uitzicht.
Met onze professionele ervaring komen wij graag langs met het nodige advies voor de bescherming van uw ramen, deuren & houtwerk...

 

Kaleien - schilderwerken vermeersch

Kaleien

Kaleien is een eeuwenoude schildertechniek welke veelvuldig wordt gebruikt bij restauratie van gebouwen en monumenten. Een dunne kalkpleister wordt met een blokborstel aangebracht op de muur. Het levert een egalisatie-effect en wordt afhankelijk van het soort kaleiproduct en kaleisamenstelling afgewerkt met een kalkverf. Deze kaleiverf zal het uiteindelijke kleur van uw geschilderde gevel bepalen. De zandkorrels die in de kaleiverf zijn verwerkt zorgen voor het typische kalei-effect.

Kaleien houdt het midden tussen kalkpleister en kalkverf en laat de structuur van het onderliggende muurwerk doorschemeren. Kaleien is hoofdzakelijk een toepassing voor het renoveren van buitenmuren en wordt uitgevoerd voor beschermende of decoratieve doeleinden. Uw woning krijgt een stijlvolle, landelijke uitstraling.

Het kaleien van een gevel zorgt voor goede bescherming van de gevel tegen de weersomstandigheden zoals slagregen. Daarnaast is een kalei zeer dampopen. Doordat het om een vrij dunne pleister gaat, kunnen zouten relatief vrij gemakkelijk door de kalei migreren. Dit zorgt voor een verbeterde muurhuishouding!

CTC_home

Samenwerken met
Schilderwerken Vermeersch? 

contacteer ons