slideshow tax

interieur

beschrijving

Wij zijn uw partner voor alle schilder- en behangprojecten, zowel bij nieuwbouw als renovatie.
Onze diensten omvatten niet alleen schilderwerken, maar ook het plaatsen van vloer- en raambekleding en decoratieve technieken.
Door aandacht te besteden aan kleur en nauwkeurige afwerking, geven wij uw interieur een frisse en vernieuwde uitstraling.

Decoratieve technieken

Unieke decotechnieken & artisanaal vakmanschap met Aqua Sensa, Mortex, Claystuc en Calco.

Geef muren meer pit met kleur en structuur.
 
Een decoratieve pleister op basis van cement en kalk waarmee u uw vloeren, muren, plafonds, keuken- en badkamermeubels kunt laten bekleden. Het is duurzaam, waterdicht, hittebestendig en kan daardoor op bijna iedere ondergrond geplaatst worden.

Kleuren, nuances, vormen, texturen, effecten… de enige grenzen zijn die van uw fantasie.

De beklede ondergronden hebben een elegant, tijdloos en volledig op maat aspect.
 

Thalostuc

Breng uw interieurproject naar het volgende niveau met Thalostuc van Odilon Creations®. Kies voor frisse en unieke kleuren. Van diepe aardetinten tot levendige tinten, Thalostuc wanden bieden een canvas om uw creativiteit de vrije loop te laten en uw visie tot leven te brengen.
Thalostuc kan niet alleen op muren worden aangebracht, maar ook op plafonds, meubels en kasten. Dit opent ontwerpmogelijkheden en zorgt voor een samenhangende esthetiek in het hele interieur

Heb je een liefde voor krachtige materialen, pure tinten en ambacht? Kies dan voor Thalostuc van Odilon voor de wandafwerking in uw interieur en ervaar de kracht van dit natuurlijke materiaal.

Wandbekleding

Behangen is het decoratiemiddel bij uitstek voor uw muren.
Het brengt een warme en gezellige sfeer in huis.
In onze collectie vindt u zowel eenvoudige als net dat tikkeltje meer....
U kan behangen op één of meerdere muren, ook digitaal fotobehang met opvallende prints of eigen ontwerpen is een mogelijkheid.
 

Raamdecoratie

Bij de aankleding van uw ramen is het belangrijk een juiste keuze te maken inzake het soort systeem en stof. Daarom kan u bij ons rekenen op een persoonlijke service met professioneel advies op maat. Wij komen bij u thuis en begeleiden u aan de hand van ons ruim aanbod aan gordijnen, overgordijnen en binnenzonweringsystemen. Wij helpen u op weg naar de juiste keuze die geknipt is voor uw interieur.

Onze diverse gordijnophang- en binnenzonweringsystemen, evenals de gordijn- en interieurstoffen, worden door ons professioneel geplaatst.

kalkverf - schilderwerken vermeersch

Kalkverf

Kalkverf  is een decoratieve verf die binnen, maar ook buiten kan toegepast worden. Binnen zijn er vele decoratieve schilder- en spateltechnieken mogelijk met kalkverf. De verf leent zich zeer goed voor restauraties en renovaties van oude gebouwen. Bovendien is kalkverf een ‘natuurlijke verf’ met een authentieke en ambachtelijke uitstraling.
 

sierlijsten

Sierlijsten

Heeft u een moderne, hedendaagse of eerdere klassieke woning? Bij ons vindt u vast en zeker de molures die bij de stijl van uw woning passen.
Met de ORAC  wandlijsten, verschillende sierelementen en deur- en vensteromlijstingen tover je je huis gemakkelijk om in een sfeervolle woning.
Met de veelzijdige plafonddecoratie laat je je plafond er gemakkelijk verrassend mooi uitzien.

 

Vloerbekleding

Een zachte vloer komt de akoestiek in een ruimte ten goede. De zachte ondergrond dempt het geluid in plaats van het te weerkaatsten. Hierdoor worden echo's en hoge geluiden verzacht. Een tapijt vloer kan de oplossing zijn voor geluidsoverlast.
Het gevarieerd assortiment looks en stijlen dat we aanbieden is het resultaat van een combinatie van ideeën, hoge kwaliteit en unieke en innovatieve oplossingen.

CTC_home

Samenwerken met
Schilderwerken Vermeersch? 

contacteer ons