slideshow tax

interieur

beschrijving

U kan bij ons terecht voor alle schilder en behangwerken, dit voor zowel nieuwbouw als renovatie. Naast de schilderwerken kan u bij ons ook terecht voor het plaatsen van vloer- en raambekleding.
Door kleur en een fijne afwerking krijgt uw interieur een nieuwe uitstraling.

Wandbekleding

Behangen is het decoratiemiddel bij uitstek voor uw muren. Het brengt een warme en gezellige sfeer in huis.
In onze collectie vindt u zowel eenvoudige als net dat tikkeltje meer....
U kan behangen op één of meerdere muren, ook digitaal fotobehang met opvallende prints of eigen ontwerpen is een mogelijkheid.
U kan kiezen uit onze collectie Arte, Flamant, Hooked on walls, Rasch, Khröma, Spits, Masureel, Erfurt variovlies, Tasso,...

kalkverf - schilderwerken vermeersch

Kalkverf

Kalkverf van Stoopen & Meeus is een kalkmatte, decoratieve verf die binnen, maar ook buiten kan toegepast worden. Binnen zijn er vele decoratieve schilder- en spateltechnieken mogelijk met kalkverf. De verf leent zich zeer goed voor restauraties en renovaties van oude gebouwen. Bovendien is kalkverf een ‘natuurlijke verf’ met een authentieke en ambachtelijke uitstraling.
Stoopen &meeus biedt 36 standaard kleuren aan specifiek voor kalkverf.

sierlijsten

Sierlijsten

Heeft u een moderne, hedendaagse of eerdere klassieke woning? Bij ons vindt u vast en zeker de molures die bij de stijl van uw woning passen.
Met de ORAC  wandlijsten, verschillende sierelementen en deur- en vensteromlijstingen tover je je huis gemakkelijk om in een sfeervolle woning.
Met de veelzijdige plafonddecoratie laat je je plafond er gemakkelijk verrassend mooi uitzien.

 

Raamdecoratie

Bij de aankleding van uw ramen is het belangrijk een juiste keuze te maken inzake het soort systeem en stof. Daarom kan u bij ons rekenen op een persoonlijke service met professioneel advies op maat. Wij komen bij u thuis en begeleiden u aan de hand van ons ruim aanbod aan gordijnen, overgordijnen en binnenzonweringsystemen. Wij helpen u op weg naar de juiste keuze die geknipt is voor uw interieur.

Onze diverse gordijnophang- en binnenzonweringsystemen, evenals de gordijn- en interieurstoffen, worden door ons professioneel geplaatst.

Decoratieve technieken

Een decoratieve pleister op basis van cement en kalk waarmee u uw vloeren, muren, plafonds, keuken- en badkamermeubels kunt laten bekleden. Het is duurzaam, waterdicht, hittebestendig en kan daardoor op bijna iedere ondergrond geplaatst worden.
Kleuren, nuances, vormen, texturen, effecten… de enige grenzen zijn die van uw fantasie.

De beklede ondergronden hebben een elegant, tijdloos en volledig op maat aspect.

CTC_home

Samenwerken met
Schilderwerken Vermeersch? 

contacteer ons